1 |
- |
Dersin işleyişi, sürdürülebilirlik kavramına giriş, tarihçesi |
Anlatım, Tartışma |
2 |
Literatür araştırması |
Sürdürülebilirliğin önemi |
Anlatım, Tartışma |
3 |
Literatür araştırması |
Sürdürülebilirlik ilkeleri, sürdürülebilir kalkınmanın önemi ve kapsamı, gıda üretimi ve tüketiminde sürdürülebilirlik, Gastronominin sürdürülebilir kalkınmadaki rolü |
Anlatım, Tartışma |
4 |
Literatür araştırması |
Sürdürülebilir gastronomi |
Anlatım, Tartışma |
5 |
Literatür araştırması |
Yeşil uygulamalar |
Anlatım, Tartışma |
6 |
Literatür araştırması |
Gıda atıkları ve geri dönüşüm, karbon ayak izi, su ayak izi |
Anlatım, Tartışma |
7 |
Literatür araştırması |
Eko-Gastronomi |
Anlatım, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Sürdürülebilir gıda hareketleri |
Anlatım, Tartışma |
10 |
Literatür araştırması |
Sürdürülebilir gastronomi turizmi |
Anlatım, Tartışma |
11 |
Literatür araştırması |
Türkiye’de sürdürülebilir gastronomi uygulamalarına örnekler |
Anlatım, Tartışma |
12 |
Literatür araştırması |
Dünyadan sürdürülebilir gastronomi uygulamalarına örnekler |
Anlatım, Tartışma |
13 |
Literatür araştırması |
Sürdürülebilirliğin uygulanışındaki engeller |
Anlatım, Tartışma |
14 |
Literatür araştırması |
Sürdürülebilir gastronomiyle ilgili projeksiyonlar |
Anlatım, Tartışma |
15 |
Literatür araştırması |
Sürdürülebilir gastronomiyle ilgili projeksiyonlar |
Anlatım, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |