1 |
- |
Ders planı, işleyişi, öğrenci sorumlulukları aktarılır.
İşletme, yiyecek içecek işletmesi, Gelir, Kar, Maliyet, Gider, Harcama ve Zarar Kavramları temel kavramlarına giriş yapılır. |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
2 |
Kitap Okuma |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim ve Organizasyon; Gelir Yönetimi |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
3 |
Literatür Araştırması |
Yiyecek İçecek Satış Tahminleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
4 |
Güncel Sektör Araştırması |
Satın Alma ve Teslim Alma |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
5 |
Kitap Okuma |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Envanter Yönetimi |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
6 |
Kitap Okuma |
Yiyecek İçecek Üretim Kontrolü |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
7 |
Kitap Okuma |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Fiyatlandırma, İşgücü Maliyet
Kontrolü |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap Okuma |
Araştırma Ödevlerinin Sunumu, Genel Tekrar |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
10 |
Kitap Okuma |
Genel Üretim Giderlerin Kontrolü |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
11 |
Makale Okuma |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Finansal Analiz |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
12 |
Araştırma |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gelir Kontrolü |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
13 |
Kitap Okuma |
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol Sistemleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
14 |
Kitap Okuma |
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü Otomasyon
Sistemleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
15 |
Ders Notlarıyla Genel Tekrar |
Araştırma Ödevlerinin Sunumu, Genel Tekrar |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |