1 |
- |
Mikrobiyolojiye Giriş |
- |
2 |
- |
Mikroorganizmaların Sınıflandırılması |
- |
3 |
- |
Mikroorganizmaların Genel Özellikleri |
- |
4 |
- |
Sterilizasyon |
- |
5 |
- |
Mikroorganizmalarda Beslenme ve Gelişme Koşulları |
- |
6 |
- |
Mikroorganizmalarda Çoğalma ve Gelişmenin Kontrol Altına Alınması |
- |
7 |
- |
Mikrobiyal Metabolizma |
- |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
- |
Mikroorganizmalarda Çeşitlilik-1 |
- |
10 |
- |
Mikroorganizmalarda Çeşitlilik-2 |
- |
11 |
- |
Mikrobiyal Genetik ve Mutasyonlar |
- |
12 |
- |
İnsan-Mikroorganizma Etkileşimleri |
- |
13 |
- |
İmmünolojiye Giriş |
- |
14 |
- |
Mikrobiyal Tanı Yöntemleri ve Bağışıklığın Temelleri |
- |
15 |
- |
Mikroskobi ve Boyama |
- |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |