1 |
Literatür Taraması |
Gıda ve Mikroorganizmalar |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
2 |
Literatür Taraması |
Gıda Mikrobiyolojisi Tarihçe ve Gıda Mikrobiyolojisinde Gelişmeler |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
3 |
Literatür Taraması |
Gıdalarda Bulunan Mikroorganizmaların Kaynakları |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
4 |
Literatür Taraması |
Gıdalarda Bulunan Bakteriler-1 |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
5 |
Literatür Taraması |
Gıdalarda Bulunan Bakteriler-2 |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
6 |
Literatür Taraması |
Gıdalarda Bulunabilecek Küfler |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
7 |
Literatür Taraması |
Gıdalarda Bulunabilecek Mayalar |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür Taraması |
Gıdalarda Mikroorganizma Gelişmesini Etkileyen Faktörler |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
10 |
Literatür Taraması |
Gıdalarda İndikatör ve Patojen Mikroorganizmalar |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
11 |
Literatür Taraması |
Gıda Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
12 |
Literatür Taraması |
Gıda Fermantasyonu Fermantasyon Mikroorganizmaları |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
13 |
Literatür Taraması |
Probiyotik ve Prebiyotikler |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
14 |
Literatür Taraması |
Gıda Muhafaza Yöntemleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
15 |
Literatür Taraması |
Gıda Mikrobiyolojisinde Analiz Metodları |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |