TR EN

TEMEL İŞLEMLER II DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GDP156 TEMEL İŞLEMLER II 2 2 2 6

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 - Gıdalarda meydana gelen bozulmalar ve muhafaza tekniklerine giriş Anlatım, Soru-Cevap
2 Literatür araştırması Soğukta Muhafaza Anlatım, Soru-Cevap
3 Literatür araştırması Dondurma Anlatım, Soru-Cevap
4 Literatür araştırması Isıl İşlemler Anlatım, Soru-Cevap
5 Literatür araştırması Isıl İşlemler Anlatım, Soru-Cevap
6 Literatür araştırması Kurutma Anlatım, Soru-Cevap
7 Literatür araştırması Kurutma Anlatım, Soru-Cevap
8 - ARA SINAV -
9 Literatür araştırması Koruyucu Maddeler ile Muhafaza Anlatım, Soru-Cevap
10 Literatür araştırması Fermentasyon Anlatım, Soru-Cevap
11 Literatür araştırması Ambalajlar Anlatım, Soru-Cevap
12 Literatür araştırması Modifiye atmosfer ambalajlama Anlatım, Soru-Cevap
13 Literatür araştırması Yenilebilir ve Akıllı Ambalajlama Anlatım, Soru-Cevap
14 Literatür araştırması Yeni Yöntemler Anlatım, Soru-Cevap
15 Literatür araştırması Yeni Yöntemler Anlatım, Soru-Cevap
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -