1 |
- |
Gıda analizine giriş-Gıda analizlerinin önemi ve yasal düzenlemeler |
Anlatım, Soru-Cevap |
2 |
Literatür araştırması |
Analitik verilerin değerlendirilmesi-Çözelti hazırlama ve hesaplamalar |
Anlatım, Soru-Cevap |
3 |
Literatür araştırması |
Titrasyon asitliği-pH |
Anlatım, Soru-Cevap |
4 |
Literatür araştırması |
Kül tayini |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
5 |
Literatür araştırması |
Nem ve toplam katı madde analizi |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
6 |
Literatür araştırması |
Renk sistemleri |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
7 |
Literatür araştırması |
Refraktometrik yöntemler |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Yağ tayini-Soxhelet |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
10 |
Literatür araştırması |
Tuz tayini |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
11 |
Literatür araştırması |
Süt analizleri |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
12 |
Literatür araştırması |
Şeker tayini |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
13 |
Literatür araştırması |
Protein tayini |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
14 |
Literatür araştırması |
Spektrofotometrik analizler |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
15 |
Literatür araştırması |
Spektrofotometrik analizler |
Anlatım, Soru-Cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |