| 1 |
Literatür taraması |
Pastacılığa Giriş ve Temel Bilgiler |
- |
| 2 |
Literatür taraması |
Hamur Hazırlama Teknikleri |
- |
| 3 |
Literatür taraması |
Kek ve Pasta Temelleri |
- |
| 4 |
Literatür taraması |
Kremalar ve Dolgular |
- |
| 5 |
Literatür taraması |
Süsleme ve Dekorasyon Teknikleri |
- |
| 6 |
Literatür taraması |
Çikolata ve Şekerleme Teknikleri |
- |
| 7 |
Literatür taraması |
Kurabiye ve Çörek Yapımı |
- |
| 8 |
Literatür taraması |
Pastacılıkta Kullanılan Yumuşatma ve Katmanlama Teknikleri |
- |
| 9 |
Literatür taraması |
Profesyonel Pasta ve Kek Tarifleri |
- |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür taraması |
Bisküvi ve Tatlı Krep Teknikleri |
- |
| 12 |
Literatür taraması |
Meyveli Tatlılar ve Tartlar |
- |
| 13 |
Literatür taraması |
Fırınlamasız Pastalar ve Soğuk Tatlılar |
- |
| 14 |
Literatür taraması |
Şekerleme ve Meyve Bazlı Tatlılar |
- |
| 15 |
Literatür taraması |
Final Projesi ve Değerlendirme |
- |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |