| 1 |
- |
Ders hakkında genel bilgilendirme, Unlar, Maya ve Yağlar Hakkında Bilinmesi Gerekenler |
- |
| 2 |
- |
Mayalandırılarak Hazırlanan Hamurlar |
- |
| 3 |
- |
Zenginleştirilmiş Hamurlar - Ekşi Hamur Hazırlama Teknikleri |
- |
| 4 |
- |
Çırpılarak Hazırlanan Hamurlar |
- |
| 5 |
- |
Kıyılarak Hazırlanan Hamurlar |
- |
| 6 |
- |
Özleştirilerek Hazırlanan Hamurlar |
- |
| 7 |
- |
Pişirilerek Hazırlanan Hamurlar |
- |
| 8 |
- |
Yassı Ekmekler ve Özel Gün Ekmekleri |
- |
| 9 |
- |
Yöresel Ekmekler ve Çörekler |
- |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
- |
Simit Türevleri için Hamur Hazırlama |
- |
| 12 |
- |
Gevrekler için Hamur Hazırlama |
- |
| 13 |
- |
Börekler için Hamur Hazırlama |
- |
| 14 |
- |
Çörekler için Hamur Hazırlama |
- |
| 15 |
- |
Final Proje ve Değerlendirme |
- |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |