1 |
- |
Ders hakkında genel bilgilendirme, Unlar, Maya ve Yağlar Hakkında Bilinmesi Gerekenler |
- |
2 |
- |
Mayalandırılarak Hazırlanan Hamurlar |
- |
3 |
- |
Zenginleştirilmiş Hamurlar - Ekşi Hamur Hazırlama Teknikleri |
- |
4 |
- |
Çırpılarak Hazırlanan Hamurlar |
- |
5 |
- |
Kıyılarak Hazırlanan Hamurlar |
- |
6 |
- |
Özleştirilerek Hazırlanan Hamurlar |
- |
7 |
- |
Pişirilerek Hazırlanan Hamurlar |
- |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
- |
Yassı Ekmekler ve Özel Gün Ekmekleri |
- |
10 |
- |
Yöresel Ekmekler ve Çörekler |
- |
11 |
- |
Simit Türevleri için Hamur Hazırlama |
- |
12 |
- |
Gevrekler için Hamur Hazırlama |
- |
13 |
- |
Börekler için Hamur Hazırlama |
- |
14 |
- |
Çörekler için Hamur Hazırlama |
- |
15 |
- |
Final Proje ve Değerlendirme |
- |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |