TR
EN
Kurum Hakkında Bilgi
Ana Sayfa
Hakkımızda
Adı ve Adresi
Akademik Yönetim
Akademik Takvim
Akademik Danışmanlık
Kabul Koşulları
Organizasyon Yapı
Öğrenci İş Yükü ve AKTS
Genel Kayıt Prosedürleri
Diploma Eki
Akreditasyonlar
Programlar Hakkında Bilgi
ÖNLİSANS
LİSANS
YÜKSEK LİSANS
DOKTORA
Öğrenciler için Genel Bilgi
Gelişim`de Yaşam
Öğrenme Olanakları
Sigorta
Burs Olanakları ve Ücretlendirme
Staj ve İşe Yerleştrime
Ulusal ve Uluslararası İşbirliği
Öğrenci Konsey ve Kulüpleri
Misafir Öğrenci İçin Pratik Bilgiler
Yönetmelikler
Yönergeler
Faydalı Bilgiler ve Linkler
Erasmus+
YAZDIR
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ BİLGİ SİSTEMİ
ÖNLİSANS
LİSANS
YÜKSEK LİSANS
DOKTORA
Pastacılık Ve Ekmekçilik
Genel Bilgiler
Amaç ve Hedefler
Program Öğrenme Çıktıları
Müfredat
Toplam Ders-Program Çıktı İlişkisi
TYYC - Program Kazanımları İlişkisi
Kariyer ve Akademik İlerleme Olanakları
Bölüm Bşk. ve AKTS Koord.
HAMUR TEKNİKLERİ Dersi
Dersin Genel Bilgileri
Amaç ve İçerik
Öğrenme Çıktıları
Öğrenme Öğretme Yöntemleri
Haftalık Ders Konuları
Kaynaklar ve Materyal Paylaşımı
Ölçme ve Değerlendirme
Ders-Program Çıktı İlişkisi
Dersin İş Yükü ve AKTS Kredisi
Tümü
HIZLI ERİŞİM
Akademik Takvim
Akademik Danışmanlık
Yönergeler
Yönetmelikler
Akreditasyonlar
Öğrenci İş Yükü ve AKTS
Kabul Koşulları
HAMUR TEKNİKLERİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu
Dersin Adı
Yarıyıl
Süresi(T+U)
Kredisi
AKTS Kredisi
PEP155
HAMUR TEKNİKLERİ
1
4
2
6