| 1 |
Literatür taraması |
Giriş ve Ekmek Yapımına Giriş |
- |
| 2 |
Literatür taraması |
Un ve Diğer Hammaddeler |
- |
| 3 |
Literatür taraması |
Maya ve Fermantasyon Süreci |
- |
| 4 |
Literatür taraması |
Hamur Hazırlama Teknikleri |
- |
| 5 |
Literatür taraması |
Hamurun Dinlendirilmesi ve Şekil Verme |
- |
| 6 |
Literatür taraması |
Ekmek Fırınlama Süreci |
- |
| 7 |
Literatür taraması |
Farklı Ekmek Türleri - Beyaz Ekmek |
- |
| 8 |
Literatür taraması |
Farklı Ekmek Türleri - Tam Buğday ve Çavdar Ekmeği |
- |
| 9 |
Literatür taraması |
Ekmek Yapımında Kullanılan Katkı Maddeleri |
- |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür taraması |
Ekmek Pişirme ve Kalite Kontrol |
- |
| 12 |
Literatür taraması |
Fırıncılıkta Hijyen ve Temizlik |
- |
| 13 |
Literatür taraması |
Ekmek Üretiminde Teknolojik Yöntemler |
- |
| 14 |
Literatür taraması |
Farklı Ekmek Çeşitleri ve Özel Diyet Ekmekleri |
- |
| 15 |
Literatür taraması |
Ekmek Üretiminde Ekonomik ve Ticari Yönler |
- |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |