| 1 |
Literatür taraması |
Tanıtım ve Temel Pastacılık Bilgileri |
- |
| 2 |
Literatür taraması |
Pasta ve Tatlı Hamurları |
- |
| 3 |
Literatür taraması |
Yaratıcı Tasarım ve Süreç Yönetimi |
- |
| 4 |
Literatür taraması |
Temel Süsleme Teknikleri |
- |
| 5 |
Literatür taraması |
Katmanlı Pasta Tasarımı |
- |
| 6 |
Literatür taraması |
3D Pasta Yapımı ve Tasarımı |
- |
| 7 |
Literatür taraması |
Vegan ve Glütensiz Tatlılar |
- |
| 8 |
Literatür taraması |
Çikolata ve Şeker İle İleri Seviye Süsleme |
- |
| 9 |
Literatür taraması |
Mükemmel Doku ve Tat Elde Etme |
- |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür taraması |
Şeker Hamuru ve Fondan Kullanımı |
- |
| 12 |
Literatür taraması |
Özel Günler İçin Tatlılar ve Pastalar |
- |
| 13 |
Literatür taraması |
Alternatif Tatlar ve Farklı Kültürlerden Tatlılar |
- |
| 14 |
Literatür taraması |
Tatlı ve Pasta Sunumu |
- |
| 15 |
Literatür taraması |
Final Projesi ve Sunum |
- |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |