1 |
Literatür taraması |
Hijyen ve sanitasyonun önemi |
Anlatım, Soru-Cevap |
2 |
Literatür taraması |
Mikroorganizmalar ile sanitasyon ilişkisi |
Anlatım, Soru-Cevap |
3 |
Literatür taraması |
Mikroorganizmalar ile sanitasyon ilişkisi |
Anlatım, Soru-Cevap |
4 |
Literatür taraması |
Mikroorganizmaların yıkımlanması |
Anlatım, Soru-Cevap |
5 |
Literatür taraması |
Su hijyeni |
Anlatım, Soru-Cevap |
6 |
Literatür taraması |
Personel hijyeni |
Anlatım, Soru-Cevap |
7 |
Literatür taraması |
İşletme hijyeni |
Anlatım, Soru-Cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür taraması |
Pest kontrol |
Anlatım, Soru-Cevap |
10 |
Literatür taraması |
Temizleme ve temizlik malzemeleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
11 |
Literatür taraması |
Dezenfeksiyon,dezenfektanlar |
Anlatım, Soru-Cevap |
12 |
Literatür taraması |
Temizleme ve dezenfeksiyon işlemleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
13 |
Literatür taraması |
Kalite güvence ve sanitasyon programı |
Anlatım, Soru-Cevap |
14 |
Literatür taraması |
HACCP ve ISO 22000 temelleri ve uygulamaları |
Anlatım, Soru-Cevap |
15 |
Literatür taraması |
HACCP ve ISO 22000 temelleri ve uygulamaları |
Anlatım, Soru-Cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |