1 |
- |
Mutfağın hiyerşik yapıya göre yönetim şeması ve mutfak bölümlerindeki çalışanların iş ve görev tanımları |
Anlatım, Uygulama |
2 |
Literatür araştırması |
Sebzeler ve meyveler |
Anlatım, Uygulama |
3 |
Literatür araştırması |
Temel doğrama teknikleri |
Anlatım, Uygulama |
4 |
Literatür araştırması |
Lezzet verici karışımlar ve stok hazırlama |
Anlatım, Uygulama |
5 |
Literatür araştırması |
Temel soslar ve türevleri |
Anlatım, Uygulama |
6 |
Literatür araştırması |
Temel soslar ve türevleri |
Anlatım, Uygulama |
7 |
Literatür araştırması |
Temel çorbalar |
Anlatım, Uygulama |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Yumurta, özellikleri, yapısı, pişirme dereceleri |
Anlatım, Uygulama |
10 |
Literatür araştırması |
Süt ve süt ürünleri uygulama |
Anlatım, Uygulama |
11 |
Literatür araştırması |
Büyük baş ve küçük baş hayvan yapısı |
Anlatım, Uygulama |
12 |
Literatür araştırması |
Kırmızı etler uygulama |
Anlatım, Uygulama |
13 |
Literatür araştırması |
Kümes hayvanları uygulama |
Anlatım, Uygulama |
14 |
Literatür araştırması |
Balık yapısı, çeşitleri ve uygulama |
Anlatım, Uygulama |
15 |
Literatür araştırması |
Kabuklu deniz ürünleri uygulama |
Anlatım, Uygulama |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |