| 1 |
- |
Mutfağın hiyerşik yapıya göre yönetim şeması ve mutfak bölümlerindeki çalışanların iş ve görev tanımları |
Anlatım, Uygulama |
| 2 |
Literatür araştırması |
Sebzeler ve meyveler |
Anlatım, Uygulama |
| 3 |
Literatür araştırması |
Temel doğrama teknikleri |
Anlatım, Uygulama |
| 4 |
Literatür araştırması |
Lezzet verici karışımlar ve stok hazırlama |
Anlatım, Uygulama |
| 5 |
Literatür araştırması |
Temel soslar ve türevleri |
Anlatım, Uygulama |
| 6 |
Literatür araştırması |
Temel soslar ve türevleri |
Anlatım, Uygulama |
| 7 |
Literatür araştırması |
Temel çorbalar |
Anlatım, Uygulama |
| 8 |
Literatür araştırması |
Yumurta, özellikleri, yapısı, pişirme dereceleri |
Anlatım, Uygulama |
| 9 |
Literatür araştırması |
Süt ve süt ürünleri uygulama |
Anlatım, Uygulama |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür araştırması |
Büyük baş ve küçük baş hayvan yapısı |
Anlatım, Uygulama |
| 12 |
Literatür araştırması |
Kırmızı etler uygulama |
Anlatım, Uygulama |
| 13 |
Literatür araştırması |
Kümes hayvanları uygulama |
Anlatım, Uygulama |
| 14 |
Literatür araştırması |
Balık yapısı, çeşitleri ve uygulama |
Anlatım, Uygulama |
| 15 |
Literatür araştırması |
Kabuklu deniz ürünleri uygulama |
Anlatım, Uygulama |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |