| Baş, M. (2004). Besin hijyeni güvenliği ve HACCP. Sim Matbaacılık Ltd. Şti. | 
                            
                                | Baysal, A., & Kutluay, M. (2009). Yemek planlama kuralları ve yıllık yemek listeleri. Hatipoğlu Yayınevi. | 
                            
                                | Beyhan, Y. (2022). Toplu beslenme yapılan kurumlarda yönetim ve organizasyonu. Nobel Tıp Kitabevi. | 
                            
                                | Bilici, S. (Ed.). (2021). Toplu beslenme sistemleri. Hedef Yayıncılık ve Mühendislik. | 
                            
                                | Merdol, T. K. (2003). Standart yemek tarifeleri: Toplu beslenme yapılan kurumlar için. Hatipoğlu Yayınevi. | 
                            
                                | Payne-Palacio, J., & Theis, M. (2005). Introduction to foodservice (10th ed.). Pearson. |