| 1 |
Literatür Tarama |
Besin Kimyasına Giriş |
Anlatım, Tartışma, Beyin Fırtınası |
| 2 |
Literatür Tarama, Web Tabanlı Araştırma |
Suyun Besinlerdeki Önemi, Yapısı ve Fonksiyonları |
Anlatım, Gösterip Yaptırma, Uygulama |
| 3 |
Literatür Tarama, Web Tabanlı Görsel İnceleme |
Karbonhidratların Kimyasal Yapısı |
Anlatım, Tartışma, Uygulama |
| 4 |
Literatür Tarama, Bireysel Araştırma |
Karbonhidratların Sınıflandırılması ve Özellikler |
Anlatım, Gösterip Yaptırma, Uygulama |
| 5 |
Literatür Tarama, Web Tabanlı Görsel İnceleme |
Proteinlerin Kimyasal Yapısı |
Anlatım, Uygulama |
| 6 |
Literatür Tarama, Bireysel Araştırma |
Proteinlerin Sınıflandırılması ve Özellikleri |
Anlatım, Gösterip Yaptırma, Uygulama |
| 7 |
Literatür Tarama, Web Tabanlı Görsel İnceleme |
Lipidlerin Kimyasal Yapısı, Ödevlerin Verilmesi |
Anlatım, Tartışma, Uygulama |
| 8 |
Literatür Tarama, Bireysel Araştırma |
Lipidlerin Sınıflandırılması ve Özellikleri |
Anlatım, Gösterip Yaptırma, Uygulama |
| 9 |
Literatür Tarama, Web Tabanlı Görsel İnceleme |
Mineral Maddelerin Kimyasal Yapısı ve Fonksiyonları |
Anlatım, Tartışma, Uygulama |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür Tarama, Bireysel Araştırma |
Mineral Maddelerin Özellikleri |
Anlatım, Gösterip Yaptırma, Uygulama |
| 12 |
Web Tabanlı Görsel İnceleme, Grup Araştırması |
Vitaminlerin Kimyasal Yapısı ve Fonksiyonları |
Anlatım, Tartışma, Uygulama |
| 13 |
Literatür Tarama, Bireysel Araştırma |
Vitaminlerin Özellikleri, Uygulama Sınavı |
Anlatım, Gösterip Yaptırma, Uygulama |
| 14 |
Literatür Tarama, Grup Araştırması |
Besin Kimyasında Kullanılan Deneysel Tayin Sistemleri I: Kalitatif yöntemler, Ödevlerin Değerlendirilmesi |
Anlatım, Tartışma |
| 15 |
Bireysel Araştırma, Konu Tekrarı |
Besin Kimyasında Kullanılan Deneysel Tayin Sistemleri II: Kantitatif yöntemler |
Anlatım, Tartışma |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |