TR EN

FOOD PROCESSING METHODS DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY413E FOOD PROCESSING METHODS 7 3 3 6

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma, Grup Çalışması Besin işleme yöntemlerinin amacı ve Besinlere Uygulanan Temel işleme yöntemleri I Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması, Web Tabanlı Öğrenme
2 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma, Grup Çalışması Besinlere Uygulanan Temel işleme yöntemleri II Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması, Web Tabanlı Öğrenme
3 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma, Grup Çalışması Süt ve süt ürünleri teknolojisi Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması, Web Tabanlı Öğrenme
4 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma, Grup Çalışması Süt ve süt ürünleri teknolojisi Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması, Web Tabanlı Öğrenme
5 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma, Grup Çalışması Et ve et ürünleri teknolojisi Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması, Web Tabanlı Öğrenme
6 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma, Grup Çalışması Et ve et ürünleri teknolojisi Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması, Web Tabanlı Öğrenme
7 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma, Grup Çalışması Yumurta ve yumurta ürünleri teknolojisi Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması, Web Tabanlı Öğrenme
8 - ARA SINAV -
9 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma, Grup Çalışması Meyve ve sebze teknolojisi Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması, Web Tabanlı Öğrenme
10 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma, Grup Çalışması Konserve Teknolojisi Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması, Web Tabanlı Öğrenme
11 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma, Grup Çalışması Tahıl ürünleri teknolojisi Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması, Web Tabanlı Öğrenme
12 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma, Grup Çalışması Bakliyat işleme teknolojisi Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması, Web Tabanlı Öğrenme
13 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma, Grup Çalışması Bitkisel yağ teknolojisi Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması, Web Tabanlı Öğrenme
14 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma, Grup Çalışması Şeker ve şekerli ürünler teknolojisi Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması, Web Tabanlı Öğrenme
15 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma, Grup Çalışması Fermentasyon Teknolojisi Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması, Web Tabanlı Öğrenme
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -