Kodu | Dersin Adı | Yarıyıl | Süresi(T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|
BEY413E | FOOD PROCESSING METHODS | 7 | 3 | 3 | 6 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
---|
Gıda üretiminde kullanılan alet ve ekipmanları listeler. |
Besin işleme yöntemlerinin sağlık üzerine etkilerini yorumlar. |
Besinlerin muhafazası ve işlenmesi sırasında meydana gelen değişiklikleri açıklar. |
Besin işleme ve muhafaza yöntemlerini açıklar. |
Besinlerin içeriğine göre saklama metotlarını açıklar. |
Temel işleme yöntemlerini sınıflandırır. |