1 |
Web taraması, Bireysel araştırma |
Kalitenin tanımı ve önemi |
Anlatım, Tartışma |
2 |
Web taraması, Bireysel araştırma |
Gıda güvenliği ve tüketici beklentiler |
Anlatım, Tartışma |
3 |
Web taraması, Bireysel araştırma |
ISO 9000:2000 Kalite Yönetim Sistemi |
Anlatım, Tartışma |
4 |
Web taraması, Bireysel araştırma |
HACCP Sisteminin Tanımı, Önemi, Tarihçesi, Amaçları Ve Yararları Ve HACCP Sistemindeki Ana Tanımlar |
Anlatım, Tartışma |
5 |
Web taraması, Bireysel araştırma |
HACCP Sistemi Ön Gereksinim Programları ve Ön Hazırlık Adımları |
Anlatım, Tartışma |
6 |
Web taraması, Bireysel araştırma |
ISO 9000:2000 Kalite Yönetim Sistemi ile HACCP Sisteminin Entegre |
Anlatım, Tartışma |
7 |
Web taraması, Bireysel araştırma |
ISO 9000:2000 Kalite Yönetim Sistemi ile HACCP Sisteminin Entegre |
Anlatım, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Web taraması, Bireysel araştırma |
Genel Tekrar |
Anlatım, Tartışma |
10 |
Web taraması, Bireysel araştırma |
Toplu Beslenme sistemlerinde HACCP Uygulamaları |
Anlatım, Tartışma |
11 |
Web taraması, Bireysel araştırma |
TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi |
Anlatım, Tartışma |
12 |
Web taraması, Bireysel araştırma |
Gıda Güvenliğinde Yeni Yaklaşımlar |
Anlatım, Tartışma |
13 |
Web taraması, Bireysel araştırma |
Gıda Güvenliğinde Yeni Yaklaşımlar |
Anlatım, Tartışma |
14 |
Web taraması, Bireysel araştırma |
FSSC 22000 Gıda Güvenliği Sistemi |
Anlatım, Tartışma |
15 |
Web taraması, Bireysel araştırma |
Genel Tekrar |
Anlatım, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |