TR EN

QUALITY SYSTEMS IN PUBLIC NUTRITION SERVICES DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY410E QUALITY SYSTEMS IN PUBLIC NUTRITION SERVICES 8 3 3 6

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Web taraması, Bireysel araştırma Kalitenin tanımı ve önemi Anlatım, Tartışma
2 Web taraması, Bireysel araştırma Gıda güvenliği ve tüketici beklentiler Anlatım, Tartışma
3 Web taraması, Bireysel araştırma ISO 9000:2000 Kalite Yönetim Sistemi Anlatım, Tartışma
4 Web taraması, Bireysel araştırma HACCP Sisteminin Tanımı, Önemi, Tarihçesi, Amaçları Ve Yararları Ve HACCP Sistemindeki Ana Tanımlar Anlatım, Tartışma
5 Web taraması, Bireysel araştırma HACCP Sistemi Ön Gereksinim Programları ve Ön Hazırlık Adımları Anlatım, Tartışma
6 Web taraması, Bireysel araştırma ISO 9000:2000 Kalite Yönetim Sistemi ile HACCP Sisteminin Entegre Anlatım, Tartışma
7 Web taraması, Bireysel araştırma ISO 9000:2000 Kalite Yönetim Sistemi ile HACCP Sisteminin Entegre Anlatım, Tartışma
8 - ARA SINAV -
9 Web taraması, Bireysel araştırma Genel Tekrar Anlatım, Tartışma
10 Web taraması, Bireysel araştırma Toplu Beslenme sistemlerinde HACCP Uygulamaları Anlatım, Tartışma
11 Web taraması, Bireysel araştırma TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Anlatım, Tartışma
12 Web taraması, Bireysel araştırma Gıda Güvenliğinde Yeni Yaklaşımlar Anlatım, Tartışma
13 Web taraması, Bireysel araştırma Gıda Güvenliğinde Yeni Yaklaşımlar Anlatım, Tartışma
14 Web taraması, Bireysel araştırma FSSC 22000 Gıda Güvenliği Sistemi Anlatım, Tartışma
15 Web taraması, Bireysel araştırma Genel Tekrar Anlatım, Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -