TR EN

HOT AND COLD DESSERTS DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GAS428 HOT AND COLD DESSERTS 5 4 2 5

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Literatür taraması Pastanelerde iş akışı Uygulama
2 Literatür taraması Özel gün pastaları Uygulama
3 Literatür taraması Çikolatanın tatlı ve pastalarda kullanımı Uygulama
4 Öğrenci ödev hazırlama Dolgu çikolata yapımı Uygulama
5 Literatür taraması Taret-tartolet ve paylar Uygulama
6 Öğrenci ödev hazırlama Macaron yapımı Uygulama
7 Literatür taraması Hamur tatlıları Uygulama
8 - ARA SINAV -
9 Öğrenci ödev hazırlama Şerbetli tatlılar Uygulama
10 Literatür taraması Baklavalar Uygulama
11 Literatür taraması Yeni tatlı çeşitleri tasarlama Uygulama
12 Literatür taraması Sütlü tatlılar Uygulama
13 Öğrenci ödev hazırlama Şekerlemeler Uygulama
14 Literatür taraması Tatlı dekorlar, süslemeleri Uygulama
15 Literatür taraması Dünya mutfaklarından tatlılar Uygulama
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -