| Kodu | Dersin Adı | Yarıyıl | Süresi(T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi | 
|---|---|---|---|---|---|
| BEY242E | FOOD CHEMISTRY AND ANALYSIS II | 4 | 5 | 4 | 5 | 
| KAYNAKLAR | 
|---|
| Bilişli A. (2015). Gıda Kimyası. Sidas Yayınları. | 
| Demirci M. (2008). Gıda Kimyası, 4.baskı. Onur Grafik, İstanbul. | 
| Kontogiorgos, V. (2021). Introduction to Food Chemistry (pp. 19–53). Springer. | 
| Miller, D. D., & Yeung, C. K. (2022). Food Chemistry: A laboratory Manual (2nd ed.). Wiley. ISBN: 978-1-119-71460-6. | 
| Rajuva, T. R., & Joy, P.(2014).Food Technology Lab Manual. https://www.researchgate.net/publication/306017974 | 
| Uylaşer, V., & Başoğlu, F.(2016).Temel Gıda Analizleri. Dora Yayıncılık. |