1 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Besin Kimyası ve Analizleri II Dersine Giriş |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
2 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Enzimlerin Yapısı, Sınıflandırılması ve Gıda Endüstrisinde Kullanım Alanları |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
3 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Et ve Et Ürünlerinin Özellikleri ve Fonksiyonları, Ödev ve 4. Hafta Ödev Teslim |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
4 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Yumurtanın Yapısı ve Fonksiyonları, Ödev ve 5. Hafta Ödev Teslim |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
5 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Süt ve Süt Ürünlerinin Özellikleri ve Fonksiyonları |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
6 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Tahıl ve Kurubaklagillerin Özellikleri ve Fonksiyonları |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
7 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Besinlerde Bulunan Doğal Renk ve Tat Maddeleri |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Besin Katkı Maddeleri; Gıda boyaları, Koruyucu Maddeler vb., Ödev ve 10. Hafta Ödev Teslim |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
10 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Besinlerde Bulunan Toksik Öğeler |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
11 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Fonksiyonel Besinler; Prebiyotikler ve Probiyotikler |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
12 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Fonksiyonel Besinler; Fitokimyasal İçeren Besinler |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
13 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
14 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Çay, Kahve, Kakao ve Çikolatanın Özellikleri ve Fonksiyonları |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
15 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Deneysel Besin Kimyası ve Uygulama Sınavı |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |