| Aksoy, M. (2020). Beslenme biyokimyası (6. baskı). Nobel Tıp Kitabevleri. | 
                            
                                | Brody, T. (1998). Nutritional biochemistry (2nd ed.). Academic Press. https://doi.org/10.1016/B978-0-12-134836-6.X5000-8 | 
                            
                                | Gürdöl, F. (2014). Mum ışığında yemek: Beslenmenin biyokimyası (1. baskı). Nobel Tıp Kitabevleri. | 
                            
                                | Keskin, A., Aktaş Karaçelik, A., & diğerleri. (2022). Beslenme biyokimyası (H. B. Savaş, Ed.). Nobel Akademik Yayıncılık. | 
                            
                                | Konukoğlu, D. (2017). Temel ve klinik biyokimya: Sağlık hizmetleri fakültesi ve sağlık hizmetleri meslek yüksekokulları için.  Nobel Tıp Kitabevleri. | 
                            
                                | Yanar, K. (Ed.). (2024). Klinik beslenme biyokimyası. Nobel Tıp Kitabevleri. |