Kodu | Dersin Adı | Yarıyıl | Süresi(T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|
GMS102 | MİKSOLOJİ | 2 | 4 | 2 | 5 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
---|
Alkollü ve alkolsüz içeceklerin özelliklerini tanımlar. |
Alkollü ve alkolsüz içeceklerin üretim yöntemlerini, özelliklerini ve hazırlanışlarını bilir. |
Kokteyl sunumunun inceliklerini bilir. |
Yiyecek üretiminde çeşitli içecekleri kullanır. |
Alkol servis ile ilgili üç temel hukuki sorunları bilir. |
Üçüncü şahıs sorumluluk yasalarını ve bar ve içecek hakkında yasaları bilir. |