MUTFAK SANATLARINDA İNOVASYON VE YARATICILIK DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
GMS412 |
MUTFAK SANATLARINDA İNOVASYON VE YARATICILIK |
8 |
4 |
2 |
5 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
Mutfak endüstrisinde yeni gıda trendlerini takip ederek yenilikçi teknikleri kullanır. |
Yeni gıda trendlerine göre mutfakta farklı içerikler ile yeni ürünler geliştirir. |
Farklı ve kişiye özel menüler geliştirir. |
Kazandığı bilgi ve becerileri kullanarak yeni iş geliştirme planları yapar. |