YİYECEK İÇECEK SERVİSİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
ASP211 |
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ |
3 |
2 |
2 |
5 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
Servis alanında kullanılan temel kavramları tanımlar.(describe)(2) |
Serviste kullanılan temel teknikler tanımlanır.(describe)(2) |
Servis görevlisinde bulunması gereken nitelikler araştırır ve analiz eder.(analyze)(4) |
Yiyeceklerin ve içeceklerin nasıl servis edildiğini uygular.(apply)(3) |