OTEL VE RESTORANTLARDA YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
ASP218 |
OTEL VE RESTORANTLARDA YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ |
3 |
2 |
2 |
5 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
Yiyecek içecek departmanında çalışabilecek yeterliliği gösterir. |
Departman çalışma planını organize eder. |
Departman içi eğitim düzenler. |
Diğer departmanlar ile iletişim kurar. |