FOOD AND BEVERAGE SERVICE TECHNIQUES DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
GAS257 |
FOOD AND BEVERAGE SERVICE TECHNIQUES |
3 |
3 |
3 |
6 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
Gıda ve içecek sektöründeki işletmelerin temel yapısını ve türlerini tanımlar. |
Bir F&B departmanının hiyerarşik yapısını ve her çalışanın temel görevlerini ayırt eder. |
Yiyecek servisinde kullanılan temel ekipmanların isimlerini yazınız ve bunların kullanım amaçlarını belirler. |
Sofra düzeninde kullanılan servis malzemelerini doğru bir şekilde tanımlayın ve yerleştirir. |