TR EN

FOOD AND BEVERAGE SERVICE TECHNIQUES DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GAS257 FOOD AND BEVERAGE SERVICE TECHNIQUES 3 3 3 6

DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.)

Gıda ve içecek sektöründeki işletmelerin temel yapısını ve türlerini tanımlar.
Bir F&B departmanının hiyerarşik yapısını ve her çalışanın temel görevlerini ayırt eder.
Yiyecek servisinde kullanılan temel ekipmanların isimlerini yazınız ve bunların kullanım amaçlarını belirler.
Sofra düzeninde kullanılan servis malzemelerini doğru bir şekilde tanımlayın ve yerleştirir.