TR EN

PASTACILIK TEKNİKLERİ II DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
PEP154 PASTACILIK TEKNİKLERİ II 2 4 2 4

AMAÇ VE İÇERİK

Amaç: Daha ileri düzeyde pastacılık becerileri kazandırmayı hedefleyen bir derstir. Bu ders, öğrencilere profesyonel pastacılık dünyasında gereksinim duyulan teknikleri ve sanatsal becerileri öğretir.
İçerik: Öğrenciler, karmaşık pastacılık tariflerini uygulamayı ve özel sunumlar hazırlamayı öğrenirler. Pastacılıkta gelişmiş tekniklerin yanı sıra, çeşitli tatlıların yaratıcı bir şekilde hazırlanması ve sunulması üzerinde durulur.