PASTACILIK TEKNİKLERİ II DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
| Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
| PEP154 |
PASTACILIK TEKNİKLERİ II |
2 |
4 |
2 |
4 |
AMAÇ VE İÇERİK |
| Amaç: |
Daha ileri düzeyde pastacılık becerileri kazandırmayı hedefleyen bir derstir. Bu ders, öğrencilere profesyonel pastacılık dünyasında gereksinim duyulan teknikleri ve sanatsal becerileri öğretir. |
| İçerik: |
Öğrenciler, karmaşık pastacılık tariflerini uygulamayı ve özel sunumlar hazırlamayı öğrenirler. Pastacılıkta gelişmiş tekniklerin yanı sıra, çeşitli tatlıların yaratıcı bir şekilde hazırlanması ve sunulması üzerinde durulur. |