1 |
Literatür taraması |
Pastacılığa İleri Düzey Giriş |
- |
2 |
Literatür taraması |
İleri Pastacılık ile ilgili Kavramlar ve Tanımlar |
- |
3 |
Literatür taraması |
Katmanlı Pasta Yapımı |
- |
4 |
Literatür taraması |
Çikolata ve Şeker Hamuru Kullanımı |
- |
5 |
Literatür taraması |
Uluslararasında kullanılan pasta uygulamaları |
- |
6 |
Literatür taraması |
Pandispanya ve dolgu krema yapım teknikleri |
- |
7 |
Literatür taraması |
Meringue yapım teknikleri |
- |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür taraması |
Mousse ve Ganaj Yapımı |
- |
10 |
Literatür taraması |
Ekmek ve Krema Bazlı Tatlılar |
- |
11 |
Literatür taraması |
Özel Gün Pastaları (Düğün, Doğum Günü) |
- |
12 |
Literatür taraması |
Tartlar ve Kremalı Tatlılar |
- |
13 |
Literatür taraması |
Buttercream uygulama teknikleri |
- |
14 |
Literatür taraması |
Pastacılıkta Üretimden Sunuma Dikkat Edilmesi Gereken İlkeler |
- |
15 |
Literatür taraması |
Final Projesi ve Değerlendirme |
- |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |