1. YIL | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1. YARIYIL | ||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
ATA101 | PRINCIPLES OF ATATURK AND THE HISTORY OF TURKISH REVOLUTION I | - | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
GDP157 | HİJYEN VE SANİTASYON | - | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
PEP153 | PASTACILIK TEKNİKLERİ I | - | Turkish | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
PEP155 | HAMUR TEKNİKLERİ | - | Turkish | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
PEP157 | PATACILIK VE EKMEKCİLİĞE GİRİŞ | - | Turkish | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
TRD101 | TURKISH LANGUAGE I | - | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
YDL101 | FOREIGN LANGUAGE I (ENG.) | - | English | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 16 | 30 |
1. YIL | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2. YARIYIL | ||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
ASP156 | MENÜ PLANLAMA | - | Turkish | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
ATA202 | PRINCIPLES OF ATATURK AND HISTORY OF TURKISH REVOLUTION II | - | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
GDP154 | BESLENME İLKELERİ | - | Turkish | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
PEP154 | PASTACILIK TEKNİKLERİ II | - | Turkish | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 |
PEP156 | EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK I | - | Turkish | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 |
PEP158 | YÖRESEL TATLI YAPIM TEKNİKLERİ | - | Turkish | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 |
TRD102 | TURKISH LANGUAGE II | - | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
YDL102 | FOREIGN LANGUAGE II (ENG.) | - | English | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 19 | 30 |
2. YIL | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3. YARIYIL | |||||||||||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
ASP151 | GASTRONOMİ TARİHİ VE KÜLTÜRÜ | - | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 | |||||||||
MYO299 | YAZ STAJI | - | Turkish | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | |||||||||
PEP251 | EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK II | - | Turkish | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 | |||||||||
PEP253 | ÇİKOLATA SANATI | - | Turkish | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 | |||||||||
- |
NON PROGRAMME ELECTIVE |
- | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
PROGRAMME ELECTIVE |
- | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
PROGRAMME ELECTIVE |
- | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 12 | 30 |
2. YIL | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
4. YARIYIL | |||||||||||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
PEP252 | YARATICI PASTA VE TATLI UYGULAMALARI | - | Turkish | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 | |||||||||
PEP254 | PASTACILIKTA DEKORASYON | - | Turkish | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 | |||||||||
PEP256 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ | - | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||||
- |
NON PROGRAMME ELECTIVE |
- | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
PROGRAMME ELECTIVE |
- | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
PROGRAMME ELECTIVE |
- | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 12 | 30 |
Toplam Kredi : 59 , Toplam AKTS : 120 |
---|