1 |
Kitap Okuma |
Temel sos yapımları, özellikleri ve kullanım şekilleri, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
2 |
Kitap Okuma |
Temel soslardan türeyen soslar ve özellikleri, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
3 |
Kitap Okuma |
Temel soslardan türeyen soslar ve özellikleri, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
4 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Balık ve Balık Ürünleri Terminolojisi, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
5 |
Literatür Araştırması |
Temel çorba yapımları ve özellikleri, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
6 |
Literatür Araştırması |
Bitkisel ve hayvansal yağların özellikleri, mutfaktaki kullanım alanları ve işlenmesi, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
7 |
Öğrenci Ödev Hazırlama |
Bitkisel ve hayvansal yağların özellikleri, mutfaktaki kullanım alanları ve işlenmesi, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap Okuma |
Bitkisel ve hayvansal yağların özellikleri, mutfaktaki kullanım alanları ve işlenmesi, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
10 |
Kitap Okuma |
Süt ve süt ürünleri, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
11 |
Kitap Okuma |
Yumurtanın özellikleri, pişirme teknikleri ve mutfaktaki kullanım alanları, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
12 |
Öğrenci Ödev Hazırlama |
Kanatlı kümes hayvanlarının yapısı - işlenmesi - pişirilmesi, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
13 |
Öğrenci Ödev Hazırlama |
Balıkların yapısı - işlenmesi - pişirilmesi, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
14 |
Öğrenci Ödev Hazırlama |
Kabuklu deniz ürünlerinin yapısı işlenmesi ve pişirilmesi , mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
15 |
Kitap okuma |
Ders Tekrarı |
Uygulama, Anlatım |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |