| 1 |
Kitap Okuma |
Temel sos yapımları, özellikleri ve kullanım şekilleri, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 2 |
Kitap Okuma |
Temel soslardan türeyen soslar ve özellikleri, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 3 |
Kitap Okuma |
Temel soslardan türeyen soslar ve özellikleri, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 4 |
Reçete Okuma |
Balık ve Balık Ürünleri Terminolojisi, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 5 |
Literatür Araştırması |
Temel çorba yapımları ve özellikleri, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 6 |
Literatür Araştırması |
Bitkisel ve hayvansal yağların özellikleri, mutfaktaki kullanım alanları ve işlenmesi, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 7 |
Reçete Okuma |
Bitkisel ve hayvansal yağların özellikleri, mutfaktaki kullanım alanları ve işlenmesi, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 8 |
Kitap Okuma |
Bitkisel ve hayvansal yağların özellikleri, mutfaktaki kullanım alanları ve işlenmesi, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 9 |
Kitap Okuma |
Süt ve süt ürünleri, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Kitap Okuma |
Yumurtanın özellikleri, pişirme teknikleri ve mutfaktaki kullanım alanları, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 12 |
Reçete Okuma |
Kanatlı kümes hayvanlarının yapısı - işlenmesi - pişirilmesi, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 13 |
Reçete Okuma |
Balıkların yapısı - işlenmesi - pişirilmesi, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 14 |
Reçete Okuma |
Kabuklu deniz ürünlerinin yapısı işlenmesi ve pişirilmesi , mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 15 |
Kitap okuma |
Ders Tekrarı |
Uygulama, Anlatım |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |