1 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Ders planı, ders sorumlulukları aktarılır.
Kültür ve Gastronomi Turizmi Kavramları |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
2 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Turistik Ürün, Çekicilik ve Ağırlamanın Bir Unsuru Olarak Gastronomi |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
3 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Gastronomi Turizminin Önemi, Özellikleri, Çeşitleri |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
4 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Yiyecek, Kültür ve Turizm İlişkisi |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
5 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Kültürel Miras Kapsamında Gastronomi |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
6 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Dünyada Gastronomi Rotaları ve Turları, Uluslararası Gastronomi Kültür ve Turizm |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
7 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Gastronomi Konulu Festivaller, Gastronomi Müzeleri |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Araştırma Ödevlerinin Sunumu |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
10 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Küreselleşme ve Yerelleşme Ekseninde Gastronomi ve Turizmin Etkisi |
Karşılıklı Etkileşim ve Tartışma |
11 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Gastronomide Trendler |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
12 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünleri |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
13 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Bölgesel Gastronomi Kültürü ile Turist Etkileşiminin Sosyolojik Etkileri |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
14 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Sürdürülebilir Turizm Çabaları İçinde Özgün Yemek Kültürü |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
15 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Araştırma Ödevlerinin Sunumu |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |