| 1 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Ders planı, ders sorumlulukları aktarılır.
Kültür ve Gastronomi Turizmi Kavramları |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
| 2 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Turistik Ürün, Çekicilik ve Ağırlamanın Bir Unsuru Olarak Gastronomi |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
| 3 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Gastronomi Turizminin Önemi, Özellikleri, Çeşitleri |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
| 4 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Yiyecek, Kültür ve Turizm İlişkisi |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
| 5 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Kültürel Miras Kapsamında Gastronomi |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
| 6 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Dünyada Gastronomi Rotaları ve Turları, Uluslararası Gastronomi Kültür ve Turizm |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
| 7 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Gastronomi Konulu Festivaller, Gastronomi Müzeleri |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
| 8 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Araştırma Ödevlerinin Sunumu |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
| 9 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Küreselleşme ve Yerelleşme Ekseninde Gastronomi ve Turizmin Etkisi |
Karşılıklı Etkileşim ve Tartışma |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Gastronomide Trendler |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
| 12 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Gastronomik Kimlik ve Gastronomik Turizm Ürünleri |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
| 13 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Bölgesel Gastronomi Kültürü ile Turist Etkileşiminin Sosyolojik Etkileri |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
| 14 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Sürdürülebilir Turizm Çabaları İçinde Özgün Yemek Kültürü |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
| 15 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Araştırma Ödevlerinin Sunumu |
Ders anlatımı, slayt sunumu |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |