| 1 |
Kitap okuma |
Tahıl çeşitleri, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 2 |
Kitap okuma |
Un üretimi, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 3 |
Kitap okuma |
Unlu mamüller hakkında genel bilgiler, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 4 |
Reçete okuma |
Unlu mamül üretiminde kullanılan temel araç ve gereçler, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 5 |
Kitap okuma |
Unlu mamül üretiminin temel aşamaları, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 6 |
Literatür taraması |
Muhtelif unlu mamüllerin üretimi, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 7 |
Literatür taraması |
Unlu mamüllerin muhafazası, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 8 |
Kitap okuma |
Sıcak ve soğuk tatlılar, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 9 |
Kitap okuma |
Tatlı türleri ve hazırlanmaları, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Kitap okuma |
Tatlı süsleme ve dekorasyonu, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 12 |
Reçete okuma |
Tatlıların sunumu, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 13 |
Reçete okuma |
Çikolata yapımı, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 14 |
Reçete okuma |
Çikolatalı ürünlere şekil verme, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 15 |
Kitap okuma |
Çikolata ve çikolatalı ürünlerin muhafazası, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |