1 |
Kitap okuma |
Tahıl çeşitleri, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
2 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Un üretimi, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
3 |
Kitap okuma |
Unlu mamüller hakkında genel bilgiler, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
4 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Unlu mamül üretiminde kullanılan temel araç ve gereçler, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
5 |
Kitap okuma |
Unlu mamül üretiminin temel aşamaları, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
6 |
Literatür taraması |
Muhtelif unlu mamüllerin üretimi, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
7 |
Literatür taraması |
Unlu mamüllerin muhafazası, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap okuma |
Sıcak ve soğuk tatlılar, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
10 |
Kitap okuma |
Tatlı türleri ve hazırlanmaları, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
11 |
Kitap okuma |
Tatlı süsleme ve dekorasyonu, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
12 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Tatlıların sunumu, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
13 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Çikolata yapımı, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
14 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Çikolatalı ürünlere şekil verme, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
15 |
Kitap okuma |
Çikolata ve çikolatalı ürünlerin muhafazası, mutfak uygulaması |
Uygulama, Anlatım |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |