| 1 |
Literatür araştırması |
Meyve ve sebzelerin bileşimi Karbonhidratlar, lipitler,vitaminler,mineral maddeler,asitler |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 2 |
Literatür araştırması |
Meyve ve sebzelerin bileşimi,fenolik maddeler, renk maddeleri, enzimler |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 3 |
Literatür araştırması |
Meyve, sebze ve ürünlerinin bozulma nedenleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 4 |
Literatür araştırması |
Meyve ve sebzelerin soğukta depolanması Kontrollü atmosferde depolama Farklı meyve ve sebzelerin depolama koşulları |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 5 |
Literatür araştırması |
Meyve ve sebzelerin dondurularak muhafazası,dondurarak muhafaza sırasında meydana gelen değişimler,meyve ve sebzelere uygulanan ön işlemler, çeşitli meyve ve sebzelerin dondurularak muhafaza yöntemleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 6 |
Literatür araştırması |
Konserve üretim teknolojisi,konserve teknolojisine uygulanan ön işlemler |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 7 |
Literatür araştırması |
Çeşitli meyve ve sebze konservelerinin üretimi, meyve ve sebze konservelerinde bozulmalar |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 8 |
Literatür araştırması |
Salça üretim teknolojisi, salçanın kalite öğeleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 9 |
Literatür araştırması |
Ketçap üretimi ve üretimde kullanılan maddeler ve nitelikleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür araştırması |
Berrak ve bulanık meyve suyu üretim teknolojisi, bozulmalar ve depolama koşulları |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 12 |
Literatür araştırması |
Reçel ve marmelat üretim teknolojisi |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 13 |
Literatür araştırması |
Meyve ve sebzelerin kurutulması, kurutma yöntemleri, kurutma hızına etki eden faktörler, kurutulmuş meyvelere uygulanan son işlemler |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 14 |
Literatür araştırması |
Kurutulmuş ürünlerde meydana gelen bozulmalar, depolama koşulları |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 15 |
Literatür araştırması |
Sınava Hazırlık |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |