MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
GDP256 |
MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
4 |
2 |
2 |
5 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
Meyve-Sebze hakkında genel bilgileri kavrar. |
Meyve-Sebze ürünleri hakkındaki bilgileri kavrar. |
Meyve-Sebze ve ürünlerinde meydana gelen bozulmaları tanımlar. |
Meyve-Sebze ürünlerinin üretim akışlarını anlar. |