TR EN

YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
PEP256 YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ 4 2 2 6

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 - Dersin işleyişi, temel kavramlar Anlatım, soru cevap
2 Literatür araştırması Yiyecek içecek işletmelerinin sınıflandırılması Anlatım, soru cevap
3 Literatür araştırması Yiyecek içecek işletmeleri organizasyon yapısı Anlatım, soru cevap
4 Literatür araştırması Yiyecek içecek işletmelerinde planlama ve örgütlenme süreci Anlatım, soru cevap
5 Literatür araştırması Yiyecek içecek işletmelerinde yönetim süreci Anlatım, soru cevap
6 Literatür araştırması Yiyecek içecek işletmelerinde satın alma, teslim alma, depolama süreci Anlatım, soru cevap
7 Literatür araştırması Yiyecek içecek işletmelerinde kontrol süreci Anlatım, soru cevap
8 - ARA SINAV -
9 Literatür araştırması Yiyecek içecek işletmelerinde konsept ve yer seçimi Anlatım, soru cevap
10 Literatür araştırması Tematik restoranlar Anlatım, soru cevap
11 Literatür araştırması Yiyecek içecek işletmelerinde menü Anlatım, soru cevap
12 Literatür araştırması Yiyecek içecek işletmelerinin tasarımı Anlatım, soru cevap
13 Literatür araştırması Yiyecek içecek işletmelerinde personel özellikleri Anlatım, soru cevap
14 Literatür araştırması Yiyecek içecek işletmelerinde pazarlama Anlatım, soru cevap
15 Literatür araştırması Yiyecek içecek işletmelerinde konuk ilişkileri ve şikayet yönetimi Anlatım, soru cevap
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -