| Kayaardı, S. (2015). Gıda Hijyeni ve Sanitasyon. Sidaş Yayınları, Manisa. |
| Schiffer vd.,(2018). Principles of Hygiene and Food Safety Management |
| Food Safety and Sanitation Manual. |
| MEGEP. (2011). Yiyecek İçecek Hizmetleri Hijyen Sanitasyon. |
| MEGEP. (2011). İşletmelerde Temizlik ve Dezenfeksiyon. Ankara. |
| Fidan ve Ağaoğlu. (2004). Ağrı Bölgesinde Bulunan Lokantaların Hijyenik Durumu Üzerine Araştırmalar. YYU Vet. Fak. Derg. 15 (1-2), 107-114. |
| Şenel, Y. ve Başoğlu, F. (2002). Gıda İşletmelerinde Kullanılan Bazı Dezenfektanların Mikroorganizmalar Üzerine Etkileri. Ulud. Üniv. Zir. Fak. Derg. 16, 105-115. |