TR EN

MUTFAK SANATLARINDA İNOVASYON VE YARATICILIK DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GMS412 MUTFAK SANATLARINDA İNOVASYON VE YARATICILIK 8 4 2 5

KAYNAKLAR

Horng, J., & Lin, L. 2017. Gastronomy and Culinary Creativity. In J. Kaufman, V. Glăveanu, & J. Baer (Eds.), The Cambridge Handbook of Creativity across Domains (Cambridge Handbooks in Psychology, pp. 462-478). Cambridge: Cambridge University Press.
Hauser, J. And Dahan, E. 2011. New product development. In Grover, R., Malhotra, N.K., Hill, M (Eds.), Marketing Management: Essential Marketing Knowledge and Practice.
Kılıç, B. Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon. Seçkin yayınevi, 200s.
Özkent, B. 2015. Adım adım inovasyon. Elma yayınevi.
Albors et. al. 2013. Creativity and Innovation Patterns of Haute Cuisine Chefs. Journal of Culinary Science & Technology. 11 (1)