TR EN

MUTFAK SANATLARINDA İNOVASYON VE YARATICILIK DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GMS412 MUTFAK SANATLARINDA İNOVASYON VE YARATICILIK 8 4 2 5

DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.)

Mutfak endüstrisinde yeni gıda trendlerini takip ederek yenilikçi teknikleri kullanır.
Yeni gıda trendlerine göre mutfakta farklı içerikler ile yeni ürünler geliştirir.
Farklı ve kişiye özel menüler geliştirir.
Kazandığı bilgi ve becerileri kullanarak yeni iş geliştirme planları yapar.