| Doğan, M. (2022). Menü planlama ve standart reçeteler. In Toplu beslenme sistemleri ve catering hizmetleri yönetimi (ss. 91–107). Nobel Akademik Yayınları. |
| Institute of Medicine (US) Committee on Nutrition Standards for National School Lunch and Breakfast Programs, Stallings, V. A., & Taylor, C. L. (Eds.). (2008). Nutrition standards and meal requirements for National School Lunch and Breakfast Programs: Phase I. Proposed approach for recommending revisions. National Academies Press (US). |
| Merdol, T. K. (2020). Toplu beslenme yapılan kurumlar için standart yemek tarifeleri (8. baskı). Hatiboğlu Yayıncılık. |
| T.C. Eğitim Bakanlığı. (2016). Pansiyonlu okullar için beslenme hizmetleri rehberi. Ankara. |
| T.C. Sağlık Bakanlığı. (2019). Türkiye beslenme rehberi (TÜBER). Ankara. |
| T.C. Sağlık Bakanlığı. (2020). Toplu beslenme sistemleri (toplu tüketim yerleri) için ulusal menü planlama ve uygulama rehberi. Ankara. |