T.C. Sağlık Bakanlığı. (2020). Toplu beslenme sistemleri (toplu tüketim yerleri) için ulusal menü planlama ve uygulama rehberi. Ankara. |
T.C. Eğitim Bakanlığı. (2016). Pansiyonlu okullar için beslenme hizmetleri rehberi. Ankara. |
T.C. Sağlık Bakanlığı. (2019). Türkiye beslenme rehberi (TÜBER). Ankara. |
Merdol, T. K. (2020). Toplu beslenme yapılan kurumlar için standart yemek tarifeleri (8. baskı). Hatiboğlu Yayıncılık. |
Doğan, M. (2022). Menü planlama ve standart reçeteler.In Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi (pp. 91-107). Nobel Akademik Yayınları, Ankara.ISBN:978-605-7928-07-8 |
Institute of Medicine (US) Committee on Nutrition Standards for National School Lunch and Breakfast Programs, Stallings, V. A., & Taylor, C. L. (Eds.). (2008). Nutrition Standards and Meal Requirements for National School Lunch and Breakfast Programs: Phase I. Proposed Approach for Recommending Revisions. National Academies Press (US). |