TR EN

SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GST517 SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ 1 3 3 6

DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.)

Sürdürülebilirlik kavramı kapsamında başkalarıyla tartışır.
Sürdürülebilir gastronomi kavramını yorumlar ve diğer alanlardaki çalışmalarla ilişkilendirir.
İlgili alanda gerçekleştirilen örnekleri inceleyerek menüler oluşturur.
Türkiye ve Dünya'daki uygulamaları karşılaştırır.