SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
| Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
| GST517 |
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ |
1 |
3 |
3 |
6 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
| Sürdürülebilirlik kavramı kapsamında başkalarıyla tartışır. |
| Sürdürülebilir gastronomi kavramını yorumlar ve diğer alanlardaki çalışmalarla ilişkilendirir. |
| İlgili alanda gerçekleştirilen örnekleri inceleyerek menüler oluşturur. |
| Türkiye ve Dünya'daki uygulamaları karşılaştırır. |