EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK II DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
PEP251 |
EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK II |
3 |
4 |
2 |
5 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
İleri Düzey Hamur Hazırlığı Becerisi: |
Çeşitli Ekmek Türlerinin Üretimi: |
Fırınlama Teknikleri ve Pişirme Süreçlerini Yönetme: |
Hijyen ve Gıda Güvenliği Standartlarını Uygulama: |
Ekmek Üretiminde Katkı Maddelerinin Kullanımı: |