EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK II DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
| Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
| PEP251 |
EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK II |
3 |
4 |
2 |
5 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
| İleri Düzey Hamur Hazırlığı Becerisi: |
| Çeşitli Ekmek Türlerinin Üretimi: |
| Fırınlama Teknikleri ve Pişirme Süreçlerini Yönetme: |
| Hijyen ve Gıda Güvenliği Standartlarını Uygulama: |
| Ekmek Üretiminde Katkı Maddelerinin Kullanımı: |