TR EN

Müfredat

1. YIL
1. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
EKF199 EKONOMİNİN TEMELLERİ - Türkçe 3 0 0 3 4
GSM151 GASTRONOMİYE GİRİŞ - Türkçe 3 0 0 3 6
GSM153 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ I - Türkçe 0 4 0 2 6
GSM155 MUTFAK TERMİNOLOJİSİ - Türkçe 3 0 0 3 5
GSM157 PİŞİRME TEKNİKLERİ - Türkçe 2 0 0 2 4
TRD101 TÜRK DİLİ I - Türkçe 2 0 0 2 2
YDL101 YABANCI DİL I (İNG.) - İngilizce 3 0 0 3 3
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 18 30
1. YIL
2. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
GSM152 BESLENMENİN TEMELLERİ - Türkçe 3 0 0 3 6
GSM154 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ II - Türkçe 0 4 0 2 6
MIY325 İŞLETMEYE GİRİŞ - Türkçe 3 0 0 3 5
SOS116 BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ - Türkçe 3 0 0 3 4
SOS118 FELSEFEYE GİRİŞ - Türkçe 3 0 0 3 4
TRD102 TÜRK DİLİ II - Türkçe 2 0 0 2 2
YDL102 YABANCI DİL II (İNG.) - İngilizce 3 0 0 3 3
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 19 30
2. YIL
3. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
ATA201 ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ I - Türkçe 2 0 0 2 2
GSM251 GIDA HİJYENİ VE GÜVENLİĞİ - Türkçe 3 0 0 3 6
GSM253 TÜRK MUTFAĞI VE UYGULAMALARI I - Türkçe 0 4 0 2 6
GSM255 MENÜ PLANLAMA VE MALİYET KONTROLÜ - Türkçe 3 0 0 3 6
GSM257 YİYECEK İÇECEK SERVİS TEKNİKLERİ - Türkçe 3 0 0 3 6
ISL221 AKADEMİK BAŞARI VE SOSYAL YAŞAM BECERİLERİ - Türkçe 2 0 0 2 4
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 15 30
2. YIL
4. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
ATA202 ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II - Türkçe 2 0 0 2 2
EKF218 SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE GİRİŞ - Türkçe 2 0 0 2 4
GSM252 MUTFAK AKIMLARI - Türkçe 3 0 0 3 6
GSM254 TÜRK MUTFAĞI VE UYGULAMALARI II - Türkçe 0 4 0 2 6
GSM256 GIDA TASARIMI VE DUYUSAL ANALİZ - Türkçe 3 0 0 3 6
GSM258 YİYECEK VE İÇECEK İŞLETME YÖNETİMİ - Türkçe 3 0 0 3 6
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 15 30
3. YIL
5. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- Türkçe 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- Türkçe 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
GSM351 YAZ STAJI I - Türkçe 0 0 0 0 8
GSM353 DÜNYA MUTFAĞI VE UYGULAMALARI I - Türkçe 0 4 0 2 7
- Türkçe 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 11 30
3. YIL
6. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- Türkçe 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- Türkçe 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
GSM352 YAZ STAJI II - Türkçe 0 0 0 0 8
GSM354 DÜNYA MUTFAĞI VE UYGULAMALARI II - Türkçe 0 4 0 2 7
- Türkçe 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 11 30
4. YIL
7. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- Türkçe 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
GSM451 YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI - Türkçe 0 4 0 2 7
GSM453 PASTACILIK TEKNİKLERİ - Türkçe 0 4 0 2 8
- Türkçe 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- Türkçe 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 13 30
4. YIL
8. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- Türkçe 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
GSM452 MUTFAKTA YENİLİK VE DİJİTAL GASTRONOMİ - Türkçe 3 0 0 3 8
GSM454 BİTİRME PROJESİ - Türkçe 0 2 0 1 7
- Türkçe 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- Türkçe 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 13 30
Toplam Kredi : 115 , Toplam AKTS : 240