1 |
- |
Mikroorganizma ve gıda ilişkileri. Gıdalarda önemli mikroorganizmalar. Gıdalarda mikrobiyal gelişmeyi etkileyen faktörler. |
Anlatım, Soru-Cevap |
2 |
Literatür araştırması |
Gıdalarda indikatör ve patojen mikroorganizmalar |
Anlatım, Soru-Cevap |
3 |
Literatür araştırması |
Gıdalarda muhafaza ilkeleri. Gıdalarda mikrobiyolojik bozulmalar |
Anlatım, Soru-Cevap |
4 |
Literatür araştırması |
Et ve et ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmalar ve patojen mikroorganizmalar ve muhafaza yöntemleri Et ve et ürünlerinin mikrobiyolojik analizleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
5 |
Literatür araştırması |
Süt ve süt ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmalar ve patojen mikroorganizmalar ve muhafaza yöntemleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
6 |
Literatür araştırması |
Yumurta ve yumurta ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmalar |
Anlatım, Soru-Cevap |
7 |
Literatür araştırması |
Meyve sebze ve meyve sebze ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmalar ve patojen mikroorganizmalar ve muhafaza yöntemleri. Meyve- sebze ve meyve sebze ürünlerinin mikrobiyolojik analizleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Konserve gıdalarda mikrobiyolojik bozulmalar. Konserve gıdaların mikrobiyolojik analizleri |
Anlatım, Soru-Cevap,Uygulama |
10 |
Literatür araştırması |
Hububat ve hububat ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmalar ve patojen mikroorganizmalar ve muhafaza yöntemleri. |
Anlatım, Soru-Cevap |
11 |
Literatür araştırması |
Fermente alkollüiçeceklerde mikrobiyolojik bozulmalar |
Anlatım, Soru-Cevap |
12 |
Literatür araştırması |
Diğer gıdalarda mikrobiyolojik bozulmalar ve patojen mikroorganizmalar ve muhafaza yöntemleri. Diğer gıdaların mikrobiyolojik analizleri |
Anlatım, Soru-Cevap,Uygulama |
13 |
Literatür araştırması |
Su analizleri, kurutulmuş gıdaların, hazır yemeklerin |
Anlatım, Soru-Cevap,Uygulama |
14 |
Literatür araştırması |
şarküteri ürünlerinin mikrobiyolojik analizi |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
15 |
Literatür araştırması |
Gıda zehirlenmeleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |