| 1 |
Literatür taraması |
Pastacılık ve Ekmekçilik Tarihi |
- |
| 2 |
Literatür taraması |
Pastacılıkta ve Ekmekçilikte Kullanılan Pişirme yöntemleri |
- |
| 3 |
Literatür taraması |
Temel pastacılık malzemeleri |
- |
| 4 |
Literatür taraması |
Pastacılığın Türkiye'de gelişme süreci |
- |
| 5 |
Literatür taraması |
Pastacılıkta kullanılan geleneksel yöntemler |
- |
| 6 |
Literatür taraması |
Pastacılıkta kullanılan modern yöntemler |
- |
| 7 |
Literatür taraması |
Pastacılıkta kullanılan katkı maddeleri |
- |
| 8 |
Literatür taraması |
Gıda boyalarının kullanım alanları |
- |
| 9 |
Literatür taraması |
Diyet ve glutensiz pastacılık ürünleri |
- |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür taraması |
Hamur hazırlama teknikleri |
- |
| 12 |
Literatür taraması |
Pastane kurulum düzenleri |
- |
| 13 |
Literatür taraması |
Pastacılıkta meyve ve şekerleme kullanım alanları |
- |
| 14 |
Literatür taraması |
Pastane atölyelerinde hijyen |
- |
| 15 |
Literatür taraması |
Final Proje ve Değerlendirme |
- |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |