1 |
Literatür taraması |
Pastacılık ve Ekmekçilik Tarihi |
- |
2 |
Literatür taraması |
Pastacılıkta ve Ekmekçilikte Kullanılan Pişirme yöntemleri |
- |
3 |
Literatür taraması |
Temel pastacılık malzemeleri |
- |
4 |
Literatür taraması |
Pastacılığın Türkiye'de gelişme süreci |
- |
5 |
Literatür taraması |
Pastacılıkta kullanılan geleneksel yöntemler |
- |
6 |
Literatür taraması |
Pastacılıkta kullanılan modern yöntemler |
- |
7 |
Literatür taraması |
Pastacılıkta kullanılan katkı maddeleri |
- |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür taraması |
Gıda boyalarının kullanım alanları |
- |
10 |
Literatür taraması |
Diyet ve glutensiz pastacılık ürünleri |
- |
11 |
Literatür taraması |
Hamur hazırlama teknikleri |
- |
12 |
Literatür taraması |
Pastane kurulum düzenleri |
- |
13 |
Literatür taraması |
Pastacılıkta meyve ve şekerleme kullanım alanları |
- |
14 |
Literatür taraması |
Pastane atölyelerinde hijyen |
- |
15 |
Literatür taraması |
Final Proje ve Değerlendirme |
- |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |